Olika roulette betting system

Roulette tableRoulette är ett spel som har underhållit och fascinerat sedan dess uppkomst i Frankrike på 1700-talet, och naturligtvis har en hel del roulette betting system spridits sedan dess. Som spelare kan det vara bra att lära sig lite om dessa och prova på, för även om detta är ett slumpspel så är bra teknik alltid en fördel i spelet med turen.

Martingale betting system

Detta är en roulette strategi som egentligen är ett samlingsnamn för flera olika som dök upp och blev populära i Frankrike under roulettens tidiga år. Dessa system grundar sig på teorin om balans mellan vinster och förluster, så att man bör satsa mer efter en förlust för att kompensera för den längre fram.

Grand martingale

Grand martingale är en mer aggressiv och vågad version av Martingale, där man helt enkelt mer drastiskt satsar rejält större summor efter varje förlust med slutmålet att vinna tillbaka dem till slut.

Fibonacci systemet

Detta är en roulette taktik som baserar sig på en naturlig matematisk sekvens där varje siffra är den totala summan av de två föregående. Med Fibonacci systemet går du högre upp i sekvensen efter en vinnande satsning och neråt, och satsar därmed mindre, efter en förlorande.

Labouchère systemet

Labouchère systemet är en form av Martingale, där du på ett kontrollerat sätt satsar något mer efter en satsning, men hela tiden utgår ifrån en förbestämd slutsumma som du siktar mot att vinna. Därmed är detta en något mer försiktig och flexibel Martingale spelstrategi. läs mer >> 

Reverse Labouchère

Detta är ett så kallat positivt progressivt system, där man efter vinst lägger till den summan i linjen av de förbestämda delsatsningarna för att alltså satsa denna summa igen. 

D’Alembert systemet

D’Alembert systemet är ännu en klipsk Martingale strategi som grundar sig i balans. Efter varje vinst satsar man mindre och efter varje förlust lite mer, med målet att försöka hålla både satsningar och förluster så små som möjligt. läs mer >> 

Sammanfattning

Roulette betting är kul och kittlande, och spelet förhöjs faktiskt på många sätt då du tillämpar någon av dessa strategier. Tack vare att det finns så många olika kan alla finna någon som passar, allt ifrån våghalsarna som satsar hårt i alla lägen till de som vill spela mer försiktigt och säkert. Se dock till att du verkligen har förstått taktiken till fullo innan du sätter igång.